torstaina, helmikuuta 08, 2007

Seuraava omanse-kortteli järjestetään Tampereella, Leinolan koululta.
Sijainti

(Huom! Ei Linnainmaan koulu, kuten usein tällä kartalla!)

Lähdöt iltarastityyliin klo 17:30-18:15
Radat n. 2.5, 4 ja 6 km kulkevat osin maastossa, mutta pääosin korttelissa, joten jonkinlainen valaisin on tarpeen. Alueella on hiihtolatuja, joita pitkin eteneminen on AIVAN EHDOTTOMASTI KIELLETTY! Asia on kyllä ratasuunnittelussa huomioitu, ettei laduista ole hyötyäkään.

Emitleimaus, rasteilla liput. Maksu 3,5 euroa.

Rtm: Mikko Laurikkala
Tiedustelut Raimo Arvola 0400-728407

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja päivähän on siis 12.2. /Mikko

O'Manse kirjoitti...

Tulokset

Mikko kirjoitti...

Ratamestarin jälkipuheet:

Kiitokset osallistujille, hauskaahan siellä pitikin olla. Erityiskiitos sille, joka oli nostanut ilmeisesti pudonneen rastilipun takaisin oksaan (se oli sidottu eri tavalla).

Pitkän radan kolmosrastista keskusteltiin jonkin verran maalissa. Kävin hakemassa rastin päivänvalolla ja totesin, että se olisi voinut olla kolme metriä alemmassa puussa (läheisen talon seinästä peilattuna). Väärässä notkossa se ei kuitenkaan ollut, sillä nenät rastin molemmin puolin erottuvat selvästi ja etäisyys isosta polusta oli oikea.

Nolo tunnustaa, mutta 4 kilsan radan viimeiselle rastille optimireitti saattoi kulkea kartan ulkopuolelta. Rastilta taaksepäin ja sitä kautta Mäentakusenkadulle ja Aitoniitynkadulle. Jos joku meni tätä kautta, paikallistuntemusta on tarvittu :)

Mikko